Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Gama larga si diversificata de arbori si arbusti ornamentali care vor da culoare si viata spatiului verde pe care il indragiti.

Arbori si arbusti ornamentali

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 99 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Viţă sălbatică (Parthenocissus STAR SHOWER)
  -17%

  Viţă sălbatică (Parthenocissus STAR SHOWER)

  Frunzele bicolore de verde-albă o fac deosebită. Unul dintre cele mai frumoase ornamente ,o plantă cățărătoare, decorează atât cu frunze, cât și cu fructe. Toamna frunzele se schimbă în culoarea roșie, închisă, și apar fructele albastre-negre care cresc în ciorchini și sunt cu adevărat captivante. Se poate urca până la 10-15 metri înălțime. Datorită rezistenței la umbră, este capabil să strălucească pe pereții nordici și estici. Deși boabele sale sunt otrăvitoare pentru oameni, pentru păsări sunt o sursă importantă de hrană. Este un arbust care se dezvoltă rapid, rezistent la ger. Creșterea puternică poate fi cordonată prin tundere continuă.

  Pret normal: 42,00 Lei

  Special Price 35,00 Lei

 2. Liliac de Vară (Buddleja x weyeriana FLOWER POWER)

  Înălțime de 1,5-2 m, tulpină erectă, arbust foios cu creștere rapidă. Când se deschid, florile purpurii devin treptat portocalii. Florile parfumate apar de la începutul lunii iulie și înflorește în continu până în octombrie. Arată minunat ca un solitair sau când este plantat în aceași groapă cu alte tipuri de lilieci de vară.
  27,00 Lei
 3. Euonymus microphyl. Aureovariegata

  Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatus este o salbă japoneză cu frunze mici, veșnic verde, cu margini galbene. Nu crește mai înalt de 40-50 cm. Îi place în mod deosebit solul ușor calcaros. Preferă atât locurile însorite cât și cele la umbră. Pe perioada caniculară, uscată, de vară, este recomandabil să udați mai des, astfel încât dezvoltarea sa să nu fie înpiedicată. La o vârstă fragedă, este ușor sensibil la îngheț, deci necesită acoperire.
  14,50 Lei
 4. Euonymus microphyl. Albovariegata

  Euonymus japonicus Microphyllus Aureovariegatus este o salbă japoneză cu frunze mici, veșnic verde, cu margini albe. Nu crește mai înalt de 40-50 cm. Îi place în mod deosebit solul ușor calcaros. Preferă atât locurile însorite cât și cele la umbră. Pe perioada caniculară, uscată, de vară, este recomandabil să udați mai des, astfel încât dezvoltarea sa să nu fie înpiedicată. La o vârstă fragedă, este ușor sensibil la îngheț, deci necesită acoperire.
  14,50 Lei
 5. Liliac Indian violet (Lagerstroemia indica Benoit)

  Una dintre principalele atracții ale grădinilor înflorite și vesele în stil mediteranean poate fi Liliacul indian, care cu aspectul său minunat și atmosfera care amintește de peisajele sudice poate fi o adevărată decorare a grădinii tale! Perioada de înflorire a liliacului indian este peste medie, poate dura până la o sută de zile, deci decorează aproape toată vara! Datorită dimensiunii compacte, se pretează și în grădinile mai mici și grădinile înguste. Pot fi crescute sub formă de tufișuri sau copaci mai mici.
  49,00 Lei
 6. Physocarpus opulifolius 'Diabolo'

  Arbust de foioase cu frunze roșii-maronii care ajunge la 1,5-2 m înălțime, are creștere compactă, cu ramuri curbate, cu o scoarță caracteristică care decojeste bucăți mari din ramurile mai vechi.Florile sale alb-crem se deschid la sfârșitul primăverii, la începutul verii, oferind un contrast frumos frunzelor. Poate fi plantat solitar, în grupuri de plante, garduri vii sau în ghiveci. Necesită sol proaspăt bogat în substanțe nutritive și se simte de obicei mai bine în solurile acide. Dacă este lăsat necontrolat, va crește destul de mare, atingând o înălțime de 2 metri.
  23,00 Lei
 7. Weigela florida Pink Poppet

  Este un arbust ornamental de foioase foarte iubit pentru florile sale foarte decorative, în formă de clopot, toleranța sa urbană este excelentă. Vă recomandăm plantarea într-un loc însorit, semi-umbros. La maturitate atinge o înălțime de numai 0,5-0,6 metri cu creștere compactă florile sale roz înfloresc din mai până în iunie pe tufișul verde închis.
  20,00 Lei
 8. Scumpie Red pomisor (Cotinus coggygria Royal Purple)
  Nou

  Scumpie Red pomisor (Cotinus coggygria Royal Purple)

  Datorită frunzelor roșii şi florilor deosebite, această plantă va fi un ornament preţios şi unic al grădinii dumneavoastră, pe tot parcursul sezonului. Tolerează seceta în mod moderat. Livrăm plante cu tulpina înaltă crescute în ghiveci. Pentru menținerea formei de copăcel vă recomandăm tunderea regulată.
  75,00 Lei
 9. DRĂCILĂ (Berberis th. Flamingo)
  -11%

  DRĂCILĂ (Berberis th. Flamingo)

  Berberis thunbergii "Flamingo" este o noutate din Olanda, care este o compoziție de roz și alb intens. Culorile lăstarilor tineri se apropie de culoarea unui Flamingo. Frunzele maturate se schimbă în roșu intens. Este perfect ca plantă solitară, precum și pentru plantarea în grupuri.

  Pret normal: 28,00 Lei

  Special Price 25,00 Lei

 10. Arbustul Japonez Sfânt (Nandina domestica Firepower)

  Arborele sfânt sau bambusul sfânt este o plantă populară în principal datorită frunzelor sale colorate izbitoare și a fructelor roșii. Când sunt plantate într-o locație protejată, pot fi o plantă solitară specială în grădina noastră. Este un arbust cu aspect de bambus pitic. La noi, poate crește până la 1-1,5 metri. Florile sale albe în formă de stea se deschid în ghirlande din iunie până în iulie. Decorează cu fructe roșii la sfârșitul toamnei și iernii, dar sunt TOXICE! Fructele conțin cianură care poate fi toxic pentru păsări în cantități mari. Frunzișul este veșnic verde, în locurile mai friguroase își pierde parțial frunzele. Frunzele sunt roz pal când încolțesc, verde în timpul verii, și apoi izbitoare de violet în toamnă și iarnă. Frunzele sunt de asemenea, toxice!
  19,00 Lei
Se incarca pagina...Load More ...
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 10 din 99 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5