Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Gama larga si diversificata de arbori si arbusti ornamentali care vor da culoare si viata spatiului verde pe care il indragiti.

Arbori si arbusti ornamentali

Seteaza descrescator

   

Articole 21 pana la 30 din 88 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Artar Japonez KATSURA (Acer palmatum Katsura)
    -20%

    Artar Japonez KATSURA (Acer palmatum Katsura)

    Este un copac sau arbust mic, cu creștere lentă, care nu depășește 3-5 metri. Frunzișul de primăvară este galben-portocaliu marginat cu roz, devenind verde vara și portocaliu strălucitor toamna Este un tip sensibil la calcar, așa că îi place solul argilos sau solurile de nisip, bogată în umiditate. Datorită coroanei, este un solitar foarte popular și unul dintre cele mai caracteristice elemente ale grădinilor japoneze.

    Pret normal: 49,00 Lei

    Special Price 39,00 Lei

  2. Cununiţă (Spiraea jap. Darts Red)

    Soi rar, cu înălţimea de 0.5-0.8 metri, florile sale sunt de culoare alba, iar frunzele sunt verzi. Înfloreşte din iunie până la sfârșitul lunii august. Se recomandă plantarea pe suprafeţe mari.La maturitate, poate ajunge la 1,5 metri lăţime.
    14,50 Lei
  3. Pachysandra terminalis Green Carpet Pachet 10+2buc
    Nou

    Pachysandra terminalis Green Carpet Pachet 10+2buc

    Plantă cu o înălțime de 0,25 metri, de culoare verde, cu frunze perene. Florile sale sunt albe, de 5 cm și se deschid în luna aprilie. Se recomandă plantarea la umbră, în sol umed de grădină. Pe acest sol umed, acesta va forma în timp un frumos covor al grădinii dumneavoastră.
    100,00 Lei
  4. DRĂCILĂ (Berberis th. ORANGE ROCKET)

    Drăcila Orange Rocket este un arbust decorativ columnar, cu frunzele caduce. Ramurile au creștere erectă, adunată astfel capătă forma columnară. La maturitate poate să ajungă la o lățime de 40-50 cm si 90-120 inaltime. Frunzele sunt colorate în roșu-portocarliu care la sfârșitul verii se colorează în roșu intens. Florile sunt mici, galbene, apar solitare su în grupuri mici pe ramuri în luna aprilie sau mai. Fructele sunt mici, alungite de culoarea roșie. Se pot planta în grupuri de plante asociate cu alte plante perene sau în aliniamente pentru garduri vii. Nu suportă să rămână mult timp pe soluri inundate. Rezistă bine la secetă. Coloritul caracteristic apare doar în locurile însorite.
    25,00 Lei
  5. Physocarpus opulifolius Darts Gold
    -15%

    Physocarpus opulifolius Darts Gold

    Physocarpus opulifolius 'Dart's Gold', este un arbust ornamental apreciat pentru frunzișul său atrăgător. Frunzele sale mari și strălucitoare sunt de culoare auriu-portocaliu, aducând o notă luminoasă și caldă în peisaj. Cu o creștere rapidă și o formă ramificată, acest arbust poate atinge înălțimi de 1,5 - 2 metri. Fiind potrivit pentru zonele însorite și soluri bine drenate, 'Dart's Gold' poate fi folosit pentru a adăuga accente de culoare în grădini, borduri sau grupuri de arbuști. Este ușor de întreținut și rezistent la secetă după ce se stabilește.

    Pret normal: 23,00 Lei

    Special Price 19,50 Lei

  6. Hortensia Mariesii Perfecta

    Hortensia Mariesii Perfecta este o varietate de hortensie cu o frumusețe distinctivă, cunoscută pentru florile sale uimitoare de culoare albastru intens sau albastru-lavandă. Această plantă dezvoltă inflorescențe globulare de flori mici, care se adună în umbrele decorative, aducând o notă captivantă în grădina dvs. La maturitate, Hortensia Mariesii Perfecta atinge o înălțime de aproximativ 1,5 metri și o lățime similară de 1,5 metri, făcând-o potrivită pentru a fi utilizată în amenajările peisagistice sau ca plantă de accent. Foliage-ul său are nuanțe de verde profund care completează frumusețea florilor sale albastre. Hortensia Mariesii Perfecta este o alegere populară pentru grădinarii dornici să aducă eleganță și culoare în grădina lor.
    25,00 Lei
  7. Caprifoi japonez (Lonicera Pileata)

    Lonicera pileata, cunoscută și sub denumirea de caprifoi plat sau caprifoi japonez, este un arbust peren cu o creștere compactă și răspândită, atingând înălțimi mature de 60-90 de centimetri. Cu frunzele sale mici, lucioase și perene, acesta formează un covor dens, fiind ideal pentru gardurile vii, borduri sau pentru a acoperi terenurile înclinate. Lonicera pileata se adaptează bine la soluri bine drenate și expunerea la soare parțial sau umbră.
  8. Pierris japonica Flaming Silver

    Pieris japonica 'Flaming Silver' reprezintă o specie de arbust mic, peren și erect, cu frunzele tinere de un roșu strălucitor, devenind verzi, încadrate îndrăzneț cu alb-argintiu. Flori mici, de formă clopot, de culoare crem, grupate în buchete ramificate, apar în primăvară. La maturitate, atinge înălțimi de 1,2-1,8 metri, prezentând frunze argintii cu margini roșii, creând un contrast atrăgător. Acest arbust este potrivit pentru soluri acide, bine drenate și prosperă în expunerea la soare parțial sau umbră. Ideal pentru grădini și alee, este rezistent la ierni reci.
    16,50 Lei
  9. Pieris japonica Cupido

    Pieris japonica 'Cupido' este un arbust ornamental compact, peren, cu o înălțime la maturitate de aproximativ 60-90 cm. Frunzele sale lungi, eliptice, de culoare verde închis, oferă un cadru dens și vibrant. Această varietate este recomandată pentru a fi plantată în soluri bine drenate și acide, prosperând în expunerea la soare parțial sau umbră ușoară. În primăvară, 'Cupido' se transformă într-un spectacol de flori albe, clopoței, dispuse în inflorescențe conice elegante. Este potrivit pentru grădini, borduri și alei, adăugând o notă de eleganță și culoare în peisajul pe tot parcursul anului.
    16,50 Lei
Se incarca pagina...Load More ...
Seteaza descrescator

   

Articole 21 pana la 30 din 88 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5