Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Gama larga si diversificata de arbori si arbusti ornamentali care vor da culoare si viata spatiului verde pe care il indragiti.

Arbori si arbusti ornamentali

Seteaza descrescator

   

Articole 31 pana la 40 din 92 in total

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Pieris japonica Cupido

    Pieris japonica 'Cupido' este un arbust ornamental compact, peren, cu o înălțime la maturitate de aproximativ 60-90 cm. Frunzele sale lungi, eliptice, de culoare verde închis, oferă un cadru dens și vibrant. Această varietate este recomandată pentru a fi plantată în soluri bine drenate și acide, prosperând în expunerea la soare parțial sau umbră ușoară. În primăvară, 'Cupido' se transformă într-un spectacol de flori albe, clopoței, dispuse în inflorescențe conice elegante. Este potrivit pentru grădini, borduri și alei, adăugând o notă de eleganță și culoare în peisajul pe tot parcursul anului.
    16,50 Lei
  2. Hortensia Leuchtfeuer

    Hydrangea macrophylla 'Leuchtfeuer', cunoscută și sub numele de hortensie sau hydrangea cu frunze mari, este un arbust decorativ, cu o înălțime la maturitate de aproximativ 1,2-1,5 metri. Frunzele sale mari și lucioase oferă un fundal verde vibrant pentru magnifica sa perioadă de înflorire. Această varietate preferă soluri bine drenate și bogate în substanțe nutritive, prosperând în expunerea la soare parțial sau umbră. În timpul verii, 'Leuchtfeuer' se transformă într-un adevărat spectacol, cu inflorescențe compacte și sferice, care își schimbă culoarea de la nuanțe de roșu aprins, la mov și roz, în funcție de aciditatea solului. Este potrivită pentru grădini, borduri și containere, adăugând un farmec spectaculos și o paletă vibrantă în peisaj.
    25,00 Lei
  3. Liliac Indian pitic (Lagerstroemia indica Petite RED)
    -29%

    Liliac Indian pitic (Lagerstroemia indica Petite RED)

    Lagerstroemia indica 'Petite Red' este un liliac indian cu flori de un roșu intens, cu flori de până la 35 de cm lungime, plasate grațios la capătul ramurilor. Inflorescența sa impresionantă, asemănătoare cu hârtia de mătase, conferă acestei plante denumirea de liliac indian. Cu o înălțime cuprinsă între 1 și 3 metri, acest arbust sau copac decidu își dezvăluie frumusețea în perioada verii până toamna, încântând privirile cu aproximativ 100 de zile de înflorire continuă. Inflorescența se formează mereu la capătul ramurilor proaspăt crescute în acel an. Frunzele sale întunecate, de un verde închis, adaugă o notă de eleganță, transformându-se în nuanțe de roșu în sezonul toamnei. Preferând locurile însorite, luminoase sau cu puțină umbră, acest liliac indian se adaptează fără pretenții la diferite tipuri de sol, cu condiția de a beneficia de o udare sporită în timpul înfloririi. Cu o utilizare potrivită în grădină, acesta adaugă un accent tropical, necesitând plasarea într-un loc cald, însorit și ferit de vânt. Rezistent la dăunători și boli, singura sa vulnerabilitate este reprezentată de făina de praf, în timp ce afidele pot fi așteptate printre dăunători. Îngrijirea atentă asigură o iernare fără probleme, cu necesitatea de a reîncărca în toamnă și de a tăia regulat ramurile crescute în anul precedent pentru a menține o formă compactă și bogată în ramificații. Un aliat decorativ de excepție pentru grădina dumneavoastră.

    Pret normal: 49,00 Lei

    Special Price 35,00 Lei

  4. DRĂCILĂ auriu (Berberis th.Aurea)
    -20%

    DRĂCILĂ auriu (Berberis th.Aurea)

    Soi pitic cu înălțime la maturitate de 100cm. Una dintre cele mai încântătoare plante cu frunze mici, Berberis thunbergii 'Aurea' este un arbust mic, compact, cu frunze galbene aurii, care prezintă nuanțe roșii puternice toamna înainte de a cădea.

    Pret normal: 25,00 Lei

    Special Price 19,90 Lei

  5. Deutzia gracilis Nikko

    Deutzia Nikko este o plantă ornamentală care face parte din familia Hydrangeaceae și este originară din Japonia. Este o plantă decizuală, adică își pierde frunzele în sezonul rece. În timpul primăverii și al verii, planta produce o abundentă floare albă sau roz, care acoperă întreaga plantă și oferă un aspect spectaculos. Deutzia Nikko este o plantă perenă, cu creștere lentă, care poate atinge înălțimi de aproximativ 0,6-1 metru. Are frunze verzi, ovale sau eliptice, cu margini zimțate și o textură fină. Florile sunt în formă de stea, cu cinci petale și se dezvoltă pe ramuri de anul precedent, în perioada mai-iunie. Această plantă preferă locurile insorite sau semiumbrite, cu sol bine drenat și umiditate moderată. Deutzia Nikko este o plantă rezistentă și nu necesită îngrijire excesivă. Este important să tăiați ramurile uscate sau deteriorate, pentru a încuraja creșterea și dezvoltarea plantei.
    16,50 Lei
  6. Liliac Indian  (Lagerstroemia indica Nivea)
    -29%

    Liliac Indian (Lagerstroemia indica Nivea)

    Este un arbust ornamental foarte decorativ, cu frunze căzătoare lucioase ovale, poate să crească la maturitate până la 3 m înălţime. Inflorescenţele sunt albe, franjurate extrem de decorative, în raceme mari la vârful lăstarilor, perioada de înflorire este îndelungată iulie-septembrie. Este iubitor de soare şi de căldură, conferă grădinii un stil mediteranean. În perioada de înflorire este pretenţios faţă de apă, trebuie udat cu cantităţi mari de apă. Dacă în perioada de înflorire nu primeşte destulă apă îi cad florile la fel şi frunzele se îngălbenesc şi cad. Se simte bine în sol acid, uşor reavăn. Pentru o înflorire abundentă se recomandă primăvara o tăiere severă prin care să se scurteze creşterile de un an. Plantele tinere trebuie protejate peste iarnă pentru a evita pagubele cauzate de geruri. Se recomandă a fi folosit ca plantă solitară sau grupat cu alte soiuri de culori diferite- L. Berlingot Menthe, L. Dynamite.

    Pret normal: 49,00 Lei

    Special Price 35,00 Lei

  7. Cununiţă (Spiraea jap. Darts Red)

    Soi rar, cu înălţimea de 0.5-0.8 metri, florile sale sunt de culoare alba, iar frunzele sunt verzi. Înfloreşte din iunie până la sfârșitul lunii august. Se recomandă plantarea pe suprafeţe mari.La maturitate, poate ajunge la 1,5 metri lăţime.
    14,50 Lei
  8. Euonymus japonicus Albomarginatus

    Acest arbust este dens și stufos și va forma cu ușurință un gard viu sau o formă tunsă dacă este necesar, deoarece este ușor de modelat pe parcursul creșterii. Florile sunt nesemnificative și fructele sunt rareori produse mai ales dacă planta este păstrată tăiată, deoarece frunzele sunt atributul dorit. Frunzele ovale, de culoare verde închis, sunt colorate cu o margine delicată de alb, făcând această plantă să strălucească în amurg. Un arbust ornamental excelent pentru plantarea în grupuri sau includerea într-un gard viu mixt.
    16,50 Lei
  9. Deutzia Magicien

    Acest arbust poate fi un ornament cu adevărat special pentru gradina noastră. Înălțimea și lățimea sa sunt exact aceleași cu florile sale alb-roz, asemănătoare stelelor, care se deschid la sfârșitul primăverii și la începutul verii, acestea acoperă întreaga plantă. Frunzele sale verzi devin visinii toamna. Ușor de crescut, nu este sensibil la boli.
    16,50 Lei
  10. Kolkwitzia amabilis

    Este un arbust ornamental cu frunze căzătoare original din China. La maturitate poate să ajungă la 2-3 m înălţime. Creşte sub formă de tufă deasă, rotunjoară, ramurile tinere sunt uşor pendente. Înflorește în mai-iunie, ramurile sunt pline de flori sub formă de clopoţei de nuanţa albă, rozalie. Necesită multă lumină, chiar expoziţie sudică. Faţă de sol nu are pretenţii deosebite dar se dezvoltă mai frumos pe solurile uşor nisipoase. Cerinţele faţă de apă sunt medii, dar preferă o umiditate constantă în sol. Se recomandă să fie udat mai des cu cantităţi mai mici de apă. Poate fi cultivat în grădini private ca plantă solitară, sau în grupuri de plante cu menţiunea să ţinem cont de faptul că la maturitate va avea un diametru de cca. 2 m. Este foarte rezistent faţă de boli şi dăunători.
    16,50 Lei
Se incarca pagina...Load More ...
Seteaza descrescator

   

Articole 31 pana la 40 din 92 in total

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6