Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cartofi de sămânță IMPALA

Cartofi de sămânță IMPALA

29,00 Lei

(în curând)

Anterior

Cartofi de sămânță AGRIA

Anterior

ARPAGIC STURON

Cartofi de sămânță IMPALA

Soiul Impala este un soi olandez foarte timpurie, tuberculii sunt ovale cu coaja netedă de culoare roșiatică. Pulpa este galbuie și gustoasă. În timpul fierberi își menține culoarea. Tuberculii sunt mari, se pot păstra bine peste iarnă.
Fiind soi timpuriu este perfect și pentru culturile de cartofi noi(se poate recolta după cca.50-60 zile)
Are productivitate mare, este rezistent față de boli și dăunători.
Are utilizare multiplă la prepararea mâncărurilor: piure, chips, cartofi aurii
Distanța de plantare este de 60cm-70cm între rânduri și 5-10 cm între bubi pe rând. Adâncimea de plantare este de 6-8 cm.
Mărime la livrare: Un pachet contine 50 de minituberculi
Perioadă de plantare: Martie - Aprilie
Perioadă de coacere: Soi timpuriu
Cerinţe faţă de amplasament: Soare, Semiumbră
29,00 Lei

Disponibilitate: în curând

Urmați acești pași pentru a planta cartofii și a avea grijă de planta: Pregătire: Începeți prin pregătirea unui loc care să fie însorit sau parțial umbrit și cu un sol bine drenat. Alegeți o zonă care să fie săpată și îngrășată cu compost sau cu gunoi de grajd. Plantare: Lăsați bucățile tăiate să se usuce timp de o zi sau două înainte de a le planta. După aceea, plantați bucățile de cartof în sol, cu mugurii îndreptați în sus, și acoperiți-le cu sol. Lăsați un spațiu de 30-40 cm între plante și de 60-90 cm între rânduri. Udarea: După plantare, udați bine solul și asigurați-vă că solul este mereu umed. Dacă tuberculii se usucă, aceștia nu vor germiona.
Când plantele au crescut până la 10-15 cm înălțime, acoperiți solul în jurul plantelor pentru a le proteja tuberculii de la soare. Repetați acest proces când plantele au crescut până la 30-40 cm înălțime. Îndepărtați regulat buruienile din jurul plantelor. Recoltarea: De obicei, cartofii sunt gata de recoltat în 70-90 de zile, în funcție de tipul de cartof și de condițiile meteorologice. Tuberculii sunt gata pentru recoltare atunci când frunzele plantei încep să se usuce și să devină galbene. Sapați tuberculii cu grijă, astfel încât să nu îi deteriorați, apoi uscați-i la soare și depozitați-i într-un loc uscat și răcoros.

Modalitate de livrare

Noi expediem in toata tara, folosind serviciile Fan Courier. Produsele sunt atent ambalate ca sa excludem riscurile de deterioarea plantelor. Brazii sunt legati si infoliati cu folie strech pentru a evita orice rupere a crengiilor.

Costul de livrare este 25 Lei indiferent de marimea si greutatea coletului. La comenzi care depasesc suma de 400 Lei livrarea este gratuita.

Modalități de plată

Ramburs sau numerar - plătești contravaloarea coletului direct curierului în momentul livrării.