Menu
Your Cart

Plante perene

Mărime - înălțime la livrareGhiveci 10,5cm Inăltime la maturitate 10 - 20cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasamentSemiumbră Perioada de înflorireAprilie - IunieRecomandat: Locuri insorite, semi umbra Culoare Flori: Albastru Perioada de inflorire: Mai - Iunie Marime la ma..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 10,5cm Inăltime la maturitate10 - 20cm,50-60cm Diametu Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare - Semiumbra Perioada de înflorireAprilie - IunieRecomandat: Locuri insorite, semi umbra Culoare Flori: Albastru Perioada de inflorire: M..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrare10 - 20cm, ghiveci 12cm Inăltime la maturitate15 - 20cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorire Iulie - AugustOphiopogon planiscapus 'Niger', cunoscută și sub denumirea de „Barba Șarpelui”, este o plantă pere..
15 Lei
Fără TVA:14 Lei
Este o iarbă decorativă cu frunze înguste, alungite, răsucite, roșcat-maro. Înălțimea la maturitate ajunge la 25-35 cm. Preferă locuri însorite, semi-umbrite...
16 Lei
Fără TVA:15 Lei
Mărime - înălțime la livrare 20 - 30 cm, ghiveci 12cm Inăltime la maturitate40 - 50cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorire Iunie - AugustCarex Milk Chocolate..
15 Lei
Fără TVA:14 Lei
Mărime - înălțime la livrare 30-40 cm, ghiveci 14cm Inăltime la maturitate 50cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorire Iunie - IuliePrairie Fire este o iarbă uimitoare care produce frunze verzi vii cu vârfuri de un portocaliu strălucit..
17 Lei
Fără TVA:16 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate40 - 45 cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare - Semiumbra Perioada de înflorireMai - IulieRecomandat: Locuri insorite, semiumbra Culoare Flori: Albastru inchis Perioada de inflorire: Mai..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrare Ghiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate 40 - 45cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorire Mai - IulieCLOPOTEI (Campanula glomerata GENTI WHITE)..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Coada șoricelului (Achillea Terracotta)
2-3 Days
 Mărime la livrare: Ghiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate: 50 - 60cm Perioadă de plantare: martie-noiembrie Perioada de înflorire: Aprilie - Septembrie Cerinţe faţă de amplasament: Soare..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate 60 - 80cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorireAprilie - SeptembrieCoada șoricelului galben (Achillea Cloth of Gold)..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate75cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare, Semiumbră Perioada de înflorireAprilie - SeptembrieCoada șoricelului roz (Achillea Dark Lilac Beauty)..
14 Lei
Fără TVA:13 Lei
 Mărime la livrare: Ghiveci 12cm diametru Inăltime la maturitate: 80 - 100cm Perioadă de plantare: martie-noiembrie Perioada de înflorire: Iulie - Septembrie Cerinţe faţă de amplasament: Soare, SemiumbrăRecomandat: Locuri insorite, semi umbraCuloare ..
17 Lei
Fără TVA:16 Lei
Hemerocallis Bonanza
-29 %
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate 70 - 80cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare Perioada de înflorireIulie - AugustHemerocallis Bonanza..
14 Lei 20 Lei
Fără TVA:13 Lei
Hemerocallis Cherry Cheeks
-29 %
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate 70 - 80cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare Perioada de înflorireIulie - AugustHemerocallis Cherry Cheeks..
14 Lei 20 Lei
Fără TVA:13 Lei
Hemerocallis Forty Second Street
-29 %
Mărime - înălțime la livrare Ghiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate50-60cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasamentSoare Perioada de înflorire Iunie - AugustHemerocallis 'Forty Second Street' este o varietate de crin de vară cu o frumusețe unică, caracterizată de o form..
14 Lei 20 Lei
Fără TVA:13 Lei
HEMEROCALLIS STELLA D'ORO
-29 %
Mărime - înălțime la livrare Ghiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate30 - 40cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Soare - Semiumbra Perioada de înflorireMai - SeptembrieRecomandat: Locuri insorite Culoare Flori: Galben auriu Perioada de inflorire: Mai - Septem..
14 Lei 20 Lei
Fără TVA:13 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate40 - 50 cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Semiumbră,Umbra Perioada de înflorire Iunie - AugustHosta 'American Sweetheart' este o varietate populară de hosta, apreciată pentru frunzișul său atrăg..
22 Lei
Fără TVA:20 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate20 - 30 cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasamentSemiumbră Perioada de înflorire Iunie - AugustHosta 'Hands Up' este o varietate impresionantă de 111 folosite în peisagistică pentru frunzele sale unice ..
22 Lei
Fără TVA:20 Lei
HOSTA  LEMON
-39 %
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate20 - 30 cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasamentSemiumbră Perioada de înflorire Iunie - AugustHosta 'Lemon Lime' este o varietate de plantă perenă cunoscută pentru frunzele sale vibrante și atrăgătoare..
10 Lei 16 Lei
Fără TVA:9 Lei
Mărime - înălțime la livrareGhiveci 14cm diametru Inăltime la maturitate 20 - 30 cm Perioadă de plantaremartie-noiembrie Cerinţe faţă de amplasament Semiumbră,Umbra Perioada de înflorireIunie - AugustHosta 'Stiletto' se remarcă prin frunzișul său subțire și alungit, care crește într-o formă vertical..
22 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 20 din 36 (2 pagini)