Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Pomi Fructiferi

Seteaza descrescator

   

Articole 11 pana la 13 din 13 in total

  1. 1
  2. 2
  1. Măr Idared

    Acest soi se recoltează de la începutul lunii octombrie până la sfârșitul lunii. La maturitate ajunge în perioada noiembrie -aprilie. Fructul este mediu sau mare (170-200 g) , de formă sferică, având culoare roșie, strălucitoare. Pulpa este albă, foarte suculentă, dulce acrișor și ușor picantă. Se păstrează extrem de ușor. Marimea coroanei este mai mică decât al soiului Jonathan. Florile sunt sensibile la înghețurile de primăvară. Necesită un sol umed, bogat în nutrienți.
    29,00 Lei
  2. Prun President

    Perioada de coacere: sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie. Fructele sale sunt mari de 45-55 g. iar diametrul de 40 mm. Pulpa este galbenă, tare, neaderentă la sâmbure. Intră pe rod timpuriu și rodește abundent, în mod regulat. Este un soi cu productivitate mare. Fructele sunt foarte delicioase de culoare violet închisă.Polenizatori : Cacanska lepotica, Stanley, Bluefre.
    29,00 Lei
  3. Prun Tuleu Gras

    Pomul este de vigoare mijlocie-mare, cu lemnul fragil și unghiuri mici de inserție, fructifică pe ramuri mijlocii. Ramifică mult aglomerând deseori coroana. Este androsteril și sensibil la monilioză. Are plasticitate ecologică mare valorificând aproape toate zonele de cultură. Nu are afinitate bună pe corcoduș. Este considerat cel mai bun soi de masă, fiind mult timp căutat la export. Fructul este mijlociu, elipsoidal, simetric sau slab asimetric. Este bine prins de ramură, fiind rezistent la scuturare. Pulpa este galbenă – verzuie, elastică și crocantă, suculentă, dulce și armonios acidulată, fin aromată, neaderentă la sâmbure, foarte apreciată pentru masă sau industrializare. Fructele sunt rezistente la transport.
    29,00 Lei
Se incarca pagina...Load More ...
Seteaza descrescator

   

Articole 11 pana la 13 din 13 in total

  1. 1
  2. 2