Produsul a fost adaugat in cos
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Viță de vie

Seteaza descrescator

   

Articole 11 pana la 16 din 16 in total

  1. 1
  2. 2
  1. Viță de vie Victoria

    Este una din cele mai valoroase creații de soiuri românești între strugurii de masa. Se impune prin timpurietate, dar mai ales prin aspectul foarte frumos al strugurilor și prin productivitatea ridicată. Este rezistent față de ger şi de secetă. Rezistență mijlocie la boli si dăunători.
    16,00 Lei
  2. Viță de vie Regina Viilor

    Strugurii mari au boabele dispuse compact pe ciorchine. Boabele sunt mari, ovale, alb-gălbui, pe partea însorită au culoare arămie, au coaja subțire. Pulpa este cărnoasa, zemoasă, cu gust muscat. Este sensibil la ger și la secetă.
    16,00 Lei
  3. Viță de vie Italia

    Ciorghinii sunt mari, boabe cărnoase cu gust de mușcat. Toleranță slabă la ger -14,-18°C şi sensibil la atacurile acarienilor și moliilor strugurilor; sensibil la secetă.
    16,00 Lei
  4. Viță de vie Muscat de Poloske

    Strugurii sunt mari cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt puțin alungite, usor brumate, galben-verzui. Coaja este tare, pulpa dulce, cu gust tămăios, și semințe mici. Soi rezistent la ger care preferă pozițiile însorite și adăpostite. Este foarte rezistent la micoze. Se poate cultiva chiar și fără tratamente. Având o creștere viguroasă necesită tăieri atente.
    16,00 Lei
  5. Viță de vie Perla de Zala

    Strugurii sunt mijlocii, semicompacți, cu codiță lungă. Bobul este ușor ovoid, cu pielița subțire verde-gălbuie, discret aromat. Are rezistență bună la putregaiul cenușiu, și tolerant mijlocie la ger și secetă, rezistență bună la mană, slabă la făinare.
    16,00 Lei
  6. Viță de vie Attika
    Nou

    Viță de vie Attika

    Soi fără sâmburi de origine greacă (Alphonse Lavallée x Kismis Csernüj). Strugurii sunt mari (600-900g), de formă conică, cu rezistență bună față de boli și destul de bună față de ger ( -18*C ), din grupa soiurilor apirene. Bobul este mare (25 x 19 mm. 4-6 gr), de culoare albastru închis, fără sâmburi, zemos, cu gust armonios de fructe, dulce. Epoca de maturare: început de septembrie.
    16,00 Lei
Se incarca pagina...Load More ...
Seteaza descrescator

   

Articole 11 pana la 16 din 16 in total

  1. 1
  2. 2